De Trainingsvormen bij LG Health Training

Ons hoofddoel is om trainen leuk te maken voor iedereen! Dit doen we onder andere door de training afwisselend te houden. Daarnaast stellen we doelen op en maken we samen een plan, ook voor de lange termijn. 
 
Na het gratis intake gesprek bekijken we hoe we de trainingen gaan invullen om jouw doelen te kunnen bereiken. Dit kan door middel van krachttraining, HITT-training, conditietraining of een leuke combinatie hiervan. Ook bokstraining behoort tot de mogelijkheden. We maken een schema voor een paar weken, tot aan het volgende meetmoment. Uiteraard zorgen we voor veel afwisseling en een zo leuk mogelijke training!
 
Afhankelijk van je persoonlijke doelen is er om de anderhalve maand een meetmoment. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar het vetpercentage en lichaamsomtrekken. Op deze manier is je vooruitgang goed te volgen en dat werkt extra motiverend. 

1 op 1 Trainingen

We beginnen hierbij met het vaststellen van jouw doelen en een meting om te kijken hoe je er momenteel voorstaat. Hierna stellen we een trainingsschema op wat goed bij jou past. 
 
We zorgen ervoor dat de tijdstippen om te komen trainen ook perfect in jouw agenda passen!
LG Health Training

Duo Trainingen

Dit is een training voor twee personen, speciaal voor jullie samengesteld. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee. Extra gezellig en dus extra motiverend!
 
Ook bij deze trainingsvorm werken we met flexibele trainingstijden en kunnen we er altijd voor zorgen dat er een tijdstip is dat jullie beiden past. 
LG Health Training

Small Group Trainingen

Dit zijn kleine groepslessen met leuke afwisselende oefeningen en uitdagingen. Zo haal je alles uit jezelf!
De tijden van de groepstrainingen staan vast. Afhankelijk van het aantal aanvragen komen er lessen bij. Voor nu worden er Small Group Trainingen gegeven op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 en op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00.

Wil jij je aanmelden?

Vol is vol...

Wil jij (weer) beginnen met sporten om gezond en gelukkig te worden? Meld je dan hier aan! Maar wees er snel bij wat er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. Laat gelijk even weten in welke trainingsvorm jij interesse hebt.